over mij

Ik ben Annemieke Klavers – ten Dam en ben 44 jaar. Moeder van een prachtige dochter en gelukkig met mijn lieve man. We wonen samen in het mooie Deventer. Vanaf mijn 17de heb ik met kinderen gewerkt. Eerst in de recreatieve sector, daarna in de buitenschoolse opvang en als onderwijsassistent. Na mijn PABO-opleiding heb ik een aanvullende gymopleiding gevolgd en heb ik bij Brede School Schalkhaar de gymlessen verzorgd. Ik geef inmiddels 8 jaar de Rots- en Watermethodiek waardoor ik nu vanuit mijn eigen kennis, kunde en expertise deze methodiek aan de kinderen wil leren.

Voor mij is Rots en Water onderdeel van mijn leven geworden. Ik heb de methodiek zo eigen gemaakt dat ik het in het dagelijks leven toepas. Ik kies wanneer ik iemand confronteer (Rots) of ik kies bewust wanneer ik stil ben (Water). Ik heb geleerd dat de Rotsmanier niet altijd de beste keuze is…….Water brengt je verder!

 

De Mindfulnesstraining is een zeer krachtige, praktische en effectieve methodiek die mij heeft bevestigd dat het trainen in aandacht heel veel op kan leveren en dat dit bewustwordingsproces alles behalve zweverig is. Hoe fijn is het als jij je bewust wordt van je eigen keuzes en mogelijkheden en dat je hier voor een groot gedeelte zelf de regie over kan hebben? Deze kennis gun ik elk kind en daar help ik ze graag bij .

Ik help kinderen bewust te worden van de keuzes / mogelijkheden. Hierdoor leren ze vanuit hun eigen kracht en vanuit rust, inzicht en focus, betere keuzes te maken.

– Annemieke –