Voor wie

MINDFULNESS 9 - 12 Jaar

In onze huidige maatschappij is het een grote uitdaging om tot rust te komen. We krijgen allemaal (te)veel informatie en prikkels te verwerken. Onze maatschappij is zeer prestatiegericht waardoor ons denkhoofd nauwelijks nog tot rust komt. 

De mindfulness methodiek: “Aandacht werkt”, van Eline Snel is een zeer eenvoudige, efficiënte en praktische methodiek die de kinderen in 8 lessen leert een balans te vinden tussen actie en rust, zowel in denken als in doen.

mindfulness 12 - 15 jaar

Je denkhoofd maakt overuren. Je ouders, je vrienden, een bijbaantje, iedereen wil wat van je en je moet zoveel…..maar niemand drukt op de stopknop……

Hoe zou het zijn als JIJ zelf de stopknop gaat bedienen en jij jezelf leert hoe je om kunt gaan met piekergedachten en hoe zou het zijn als je lijf lekker ontspannen is voordat je gaat slapen?

Met de methode: Aandacht werkt, van Eline Snel leer ik jou in 10 lessen hoe je dit voor elkaar kan krijgen en hoe je hier altijd profijt van zult hebben.

Het is net als bij fietsen, als je dit eenmaal geleerd hebt, vergeet je dit ook nooit meer.

mindfulness 15 - 18 jaar

School, sport, vrienden, je ouders, feestjes, bijbaantje, social media……. vul maar aan….

Als je ’s nachts goed slaapt en je lekker in je vel zit, is het prima, maar wat als je heel moe bent en je je denkhoofd maar niet uit kan zetten en je eigenlijk helemaal niet zo lekker in je vel zit? Of je komt niet uit met je planning en je raakt hierdoor gestresst?

Met de methode: Aandacht werkt, van Eline Snel leer ik je in 10 lessen: hoe je uit je denkhoofd kan gaan, hoe je meer focus en concentratie kan ontwikkelen, hoe je bewuster keuzes kan maken die goed voor JOU zijn. 

Sluit Menu